• Ma-Zat Op afspraak
  • Boekweitstraat 20, Nieuw-Vennep
  • 0252-729057

WERKPLAATS

In onze moderne en volledige uitgeruste werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van uw motorfiets of motorscooter. Wij kunnen zo goed als alle merken motorfietsen en motorscooters repareren. Alle onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabriek specificaties van uw merk.

Bij inname van de motor lopen we samen met u om de motor heen en bespreken wij vooraf met u wat de mogelijkheden zijn. Ook zorgen wij voor een passende prijsopgave zodat er achteraf geen verrassingen zullen zijn.

Uw motorfiets is bij ons in vakkundige handen en wij zorgen ervoor dat u met een veilige en betrouwbare motorfiets de weg op kunt.

ONZE SERVICE

  • Algemeen motorfiets onderhoud
  • Reparatie van uw motorfiets of onderdelen
  • Schade taxatie, schade reparatie en afhandeling met uw verzekering
  • Montage van accessoires
  • Diagnose en storingen service
  • Banden wissel station
  • Servicen en aanpassen van veersystemen

U kunt eenvoudig een afspraak inplannen via onze werkplaats agenda; steeds meer mensen ontdekken het gemak van de online afspraakplanner voor het maken van een werkplaats afspraak voor reparaties en onderhoud. Vanzelfsprekend kunt u nog steeds even bellen of langskomen voor een afspraak met de werkplaats. Klik hier voor onze Werkplaatsagenda

Wilt u graag zelf sleutelen, maar heeft u er geen plek of gereedschap voor? Vind u het handig om advies te kunnen vragen? Huur dan een werkplek, gereedschap en deskundig advies. Klik hier voor meer informatie over de huur van een werkplek met motorbrug

Werkplaats Motoren R1
Werkplaats
Werkplaats Onderdelen

OLIE WISSEL

Uw olie word altijd gewisseld met een half of vol synthetische olie naar gelang de specificaties van uw motorfiets.

DIAGNOSE EN STORING

U heeft een brandend storing lampje? Met ons uitgebreide diagnose station kunnen wij met de computer uw motor uitlezen en de storing verhelpen.

REMMEN SERVICE

Heeft u problemen of versleten remmen na of voor uw onderhoudsbeurten, kom eens langs om de mogelijkheden te bekijken.

AANDRIJVING

Zoveel verschillen in aandrijvingen en kettingsystemen en u weet niet wat de juiste keus is? Wij kunnen u informeren in de verschillende types en opties.

ELEKTRONICA

Uw motor heeft startproblemen of de accu word niet meer bijgeladen. Kom langs en wij testen gratis uw accu en laad conditie.

BANDEN SERVICE

Zoveel merken, zoveel verschillende type banden. Wat is nou een goede en juiste band voor uw motorfiets en uw eisen? Wij kunnen u adviseren over de kwaliteit en verschillen in de motorbanden.

Openingstijden
Zondag Gesloten
Maandag Werkplaatsagenda
Dinsdag Werkplaatsagenda
Woensdag Werkplaatsagenda
Donderdag Werkplaatsagenda
Vrijdag Werkplaatsagenda
Zaterdag Op afspraak
Vragen of informatie? Bel ons vandaag!
0252-729057